Psykiatrisk behandling

Speciallæge i psykiatri – København K.

Danilo Brito

Grundig diagnostik og udredning er afgørende for et godt behandlingsforløb

Behandling i klinikken forudsætter henvisning fra egen læge. Der tilbydes ikke behandling til børn og unge under 18 år.
Et godt behandlingsforløb forudsætter grundig diagnostik og udredning. Derfor vil jeg i starten af forløbet fokusere på at finde frem til en diagnose. Ordentlig diagnostik er en betingelse for, at du får den rigtige behandling. Typisk vil det indledende forløb vare mellem 2-3 samtaler. Derefter kan vi sammen finde ud af om den behandling jeg kan tilbyde, giver mening for dig. Ofte vil behandlingen bestå af en kombination af medicinsk behandling og støttende samtaler.

Videokonsultation

Som udgangspunkt foregår behandlingen i klinikken ved personligt fremmøde. Der kan dog være særlige tilfælde, hvor videokonsultation bliver nødvendig. På nuværende tidspunkt er dette ikke muligt i klinikken. Det er dog planen, at det skal kunne lade sig gøre. Så snart det bliver muligt vil det fremgå her på hjemmesiden.

Misbrug

Det er ikke ualmindeligt, at man både har misbrug og en psykiatrisk lidelse. Det er dog meget svært at stille en psykiatrisk diagnose, hvis man har et pågående misbrug. Derfor anbefales det, at man får behandlet sit misbrug inden der iværksættes psykiatrisk udredning.

Hvis du har et misbrug, vil forudsætningen for behandling i klinikken være, at du som minimum modtager behandling på et kommunalt eller anerkendt privat misbrugscenter. Indleder du et behandlingsforløb i klinikken samtidigt med behandling på et misbrugscenter, vil al udstedelse af vanedannende medicin foregå via dit misbrugscenter.

Telefontider

Man-fre: 8.00-9.00

Tidsbestilling foregår udelukkende i telefontiden.

Der kan ikke sendes sms til klinikken. Spørgsmål kan stilles i telefontiden eller via E-konsultation.

Tidsbestilling

Tidsbestilling foregår udelukkende i telefontiden – Man-fre: 8.00-9.00. Der kan ikke bestilles tid pr. mail.

Ring på +45 71 72 74 31

i

Receptfornyelse

Anmodning om receptfornyelse foretages på E-konsultation. Bestil i god tid, da jeg ikke kan garantere at din anmodning ekspederes med det samme. Svartid på E-konsultation er max. 3 hverdage.

E-konsultation »

Behov for akut hjælp

Ved behov for akut psykiatrisk hjælp kan du kontakte en af regionens psykiatriske akutmodtagelser. Kontaktoplysninger findes på følgende link.

Læs mere »